CLAGE elektrische doorstromers, voor elke vraag naar warm tapwater

Van snel even de handen wassen tot een badkuip vol heerlijk warm badwater. Wat de warmtevraag ook is, CLAGE biedt elektrische doorstromers, voor elke vraag naar warm tapwater. Eenvoudig te installeren, zuinig in verbruik: decentraal is ideaal!

Uitstekend totaaladvies voor de beste oplossing in elektrische doorstromers

U kunt bij AB Sales trade terecht voor een totaaladvies, zodat u uw klant de beste oplossing kunt bieden. Samen analyseren wij de situatie op basis van tekeningen en telefonisch overleg. En betreft het een grootschalig project, dan behoort gezamenlijke inspectie van de situatie ter plaatse uiteraard ook tot de mogelijkheden.

CLAGE productenoverzicht

Doorstromers in de keuken

In elke keuken altijd direct heet water op de juiste temperatuur. Of het nu gaat om een keuken thuis, aan boord van een schip, op een bedrijf, in een horecagelegenheid, in hospitality, in een zorginstelling of op school: CLAGE biedt maatwerkoplossingen voor zowel bereiden als reinigen. Het compacte onderbouwmodel past probleemloos onder elk aanrecht, er blijft voldoende opslagruimte over.

Uitvoeringen in 11–13,5 kW 400V; 5,5/6,5 l/min 40°C.

Download hier de productbladen:

CDXU-PI-NLCFXU-PI-NLCEXU-PI-NL

Doorstroomboiler voor uw douche

De CLAGE doorstroomboiler verwarmt douchewater op precies de juiste temperatuur: geen warmwatervoorraden, altijd exact de gevraagde hoeveelheid warwater voorhanden en lage kosten van installatiewerk. Energiebesparing gemiddeld 40%!

Uitvoeringen in 11–13,5 kW 400V; 5,5/6,5 l/min 40°C.

Download hier de productbladen:

CEX-PI-NL

Elektronische doorstroomwaterverwarmer bij uw bad

Met de CLAGE doorstromer is de badwatertemperatuur tot op de graad nauwkeurig in te stellen. De doorstromer is uitgerust met een LCD-scherm waarop de temperatuur van het water af te lezen is. Dankzij de innovatieve elektronica is de temperatuur constant, voor minimaal energieverbruik en maximaal comfort.  Energiebesparing gemiddeld 40%!

 Uitvoeringen 18–27kW 400V; 9–13,5 l/min 40°C

Download hier de productbladen:

DEX-PI-NLDLX-PI-NLDSX-PI-NLDBX-PI-NLDCX-PI-NL

Doorstromer bij uw wastafel

Ook bij de wastafel in uw badkamer hebt u met CLAGE altijd snel de beschikking over warm water. De CLAGE is dichtbij de kraan geïnstalleerd, zodat u snel warm water hebt.

Uitvoeringen in 3,5-6,5 kW; ≈230V; 2-3,5 l/min 40°C

Download hier de productbladen:

MCX-PI-NLM./SMB-PI-NLMBH-PI-NL

Eén elektronische doorstroomwaterverwarmer kan worden aangesloten op meerdere kranen, mits de afstand niet groter is dan ongeveer vijf meter. Vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag!

Kijk voor meer informatie in het toepassingsdocument.