CLAGE elektrische doorstroomverwarmer, energiezuinige Duitse degelijkheid

Altijd precies genoeg heerlijk warm water: waar, wanneer en hoe lang u maar wilt…

CLAGE is een toonaangevende producent van elektronische doorstroomwaterverwarmers. Onder het motto decentraal is ideaal ontwikkelt en produceert CLAGE een lijn doorstroomboilers voor elke toepassing. Zo hebt u altijd precies genoeg heerlijk warm water: waar, wanneer en hoe lang u maar wilt…

Marktleider in compacte, energiezuinige doorstromers

CLAGE is pionier in ontwikkeling en levering van compacte, energiezuinige doorstroomverwarmers. Efficiency en betrouwbaarheid staan centraal bij de heetwatertechnologie van deze Noord-Duitse ontwikkelaar en producent. Dit resulteert in een lijn robuuste, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige doorstromers voor elke toepassing.

Experts in warmwatertechnologie sinds 1951

Al in 1951 begon Claus-Holmer Gerdes met Clage, zijn specialistische bedrijf in elektrische, decentrale warmwatertechnologie. Altijd bleef CLAGE voorloper in de doorontwikkeling van deze technologie. Het familiebedrijf ontwikkelde zich in de loop der tijd tot marktleider in kleine doorstromers, waarbij efficiency in energiebesparing, technologie en toepassing de grondslag is voor alle innovatieve ontwikkelingen.