Decentraal is ideaal bij duurzaam wonen zonder gasaansluiting

Wilt u wonen zonder gasaansluiting, dan is decentrale verwarming van uw warm of heet tapwater ideaal. Met een breed scala aan energiezuinige elektrische oplossingen bieden wij de voordelige en duurzame warmwateroplossing voor iedereen, thuis of op het werk.

Waarom is decentraal zo duurzaam?

De gaskraan gaat dicht in heel Nederland. En dat duurt niet erg lang meer. Daarom wordt energievoorziening door middel van fossiele brandstoffen massaal vervangen door duurzame alternatieven. Elektriciteit is zo’n duurzaam alternatief, zeker nu de stroom uit het stopcontact steeds groener wordt. En wekt u zelf stroom op met zonnepanelen, dan weet u helemaal zeker dat de elektriciteit volledig groen is.

Waarom is decentraal zo energiezuinig?

Decentraal water verwarmen is energiezuinig. Het water wordt verwarmd waar en wanneer het wordt gebruikt, dus er gaan geen grote hoeveelheden energie verloren tijdens het transport door waterleidingen van de boiler naar de kraan. Dankzij gebruik van de modernste innovatieve technologie leveren de elektrische apparaten in ons assortiment uitstekende energieprestaties. Kiest u voor een doorstromer, dan wordt er geen druppel meer verwarmd dan u ook gebruikt.