Downloads

Winkelwagen

Hotto, de betaalbare kokend water kraan

Snel een kop thee, altijd een glas koel water, direct kokend water voor de aardappels en snel warm water voor afwassen: met de Hotto kokend water kraan heb je altijd direct koel, warm en kokend water! Nooit meer wachten tot het water eindelijk kookt! Geniet van het gemak.
De kokend water kraan van Hotto

HOTTO

Dé kokend water kraan die makkelijk te installeren is

De Hotto kokend water kraan is eenvoudig te installeren. Wij leveren complete sets met alle benodigde onderdelen en installatiematerialen. Het pakket bestaat uit:
De kraan past in de opening van de oude kraan, dit maakt het boren van gaten overbodig. En de elektrische aansluiting is plug-and-play! Kom je er niet uit? Bekijk dan de Hotto installatievideo op YouTube of maak gebruik van onze installatieservice!

Voordelen van de Hotto kraan

De Hotto kokend water kranen zijn veilig voor kinderen, gebruiksvriendelijk, betaalbaar, energiezuinig en eenvoudig te installeren.

Ervaar het gemak

Je hebt altijd warm, kokend en gekoeld water bij de hand. Dat biedt veel gemak. Probeer en ervaar het zelf: je zult versteld staan hoe vaak je dagelijks warm of gekookt water nodig hebt. Hoe fijn is het dat dit altijd direct voorhanden is!

De energiezuinige kokend water kraan

De Hotto kokend water kraan is verrassend energiezuinig. Zo wordt het water alleen verwarmd op de plek waar het wordt gebruikt. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee. Ook is de Hotto kraan voorzien van een eenvoudige bediening voor aan- en uitzetten en het instellen van een lagere temperatuur.

Veilig voor kinderen en tijdens dagelijks gebruik

De Hotto kraan is voorzien van een dubbele uitloop, een voor kokend water en een voor warm en koud water. Zo wordt voorkomen dat er per ongeluk kokend water uit de kraan komt. En dankzij de geïsoleerde uitloop is de Hotto kokend water kraan nooit heet aan de buitenzijde, zelfs niet tijdens het tappen van kokend water! Het water is altijd op een veilige plaats: in de thermisch beveiligde boiler, achter een kindveilige bedieningsknop.
Boiler van de kokend water kraan

HOTTO

Boiler van de kokend water kraan

De Hotto-boiler is energiezuinig, veilig en zeer compact. Dankzij het kleine formaat is de boiler eenvoudig te plaatsen in bijna elk keukenkastje en blijft er nog voldoende opbergruimte over. De boiler is uitstekend geïsoleerd waardoor deze aan de buitenkant nooit heet wordt.

De Hotto-boiler levert tot 6 liter kokend water per keer. Ook is de boiler toegerust op het leveren van een grote hoeveelheid warm water. De hoeveelheid warm water die direct beschikbaar is, is afhankelijk van de gevraagde watertemperatuur.
De kokend water kraan van Hotto is veilig voor iedereen