Hotto maakt kokend water kranen betaalbaar

Hotto maakt kokendwaterkranen betaalbaar. Hotto is de betaalbare kokend water kraan. U krijgt gegarandeerde topkwaliteit en een zeer fraai design, maar dan verrassend betaalbaar. Laat u verrassen door de scherpe prijzen van onze Hotto heetwaterkranen. Bovendien bewijst Hotto al jaren: ook qua kwaliteit kan de Hotto de concurrentie zeker aan.

Fraaie, compacte vorm

De Hotto kokendwaterkraan is zeer stijlvol vormgegeven. De kraan is verkrijgbaar in drie kleuren:

  • chroom
  • rvs
  • zwart

De bijbehorende boiler is zeer compact. Dankzij het geringe formaat past de boiler in elk keukenkastje van gangbaar formaat. En dat gaat nauwelijks ten koste van de opbergruimte voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen.

Eenvoudig te installeren 3-in-1 kraan

Wij leveren de Hotto installatiesets standaard compleet, inclusief alle installatiematerialen en een duidelijke installatiehandleiding. Alle aansluitingen zijn slechts op één manier te installeren en de elektrische aansluiting is plug-and-play.

Bekijk voor meer informatie de Hotto installatievideo op YouTube.

Hotto zet de nieuwe standaard in betaalbare kokend water kranen.

Waarom kiest u voor de Hotto?

bespaart ruimte en tijd

Nooit meer wachten tot het water eindelijk kookt, weg met de waterkoker op het aanrecht. Met Hotto hebt u altijd direct de beschikking over koel, warm en kokend water, zo uit de fraaie designkraan.

energiezuinig

Voordat er warm water uit de ‘gewone’ kraan stroomt, moet de boel eerst opwarmen. Daarbij stromen dagelijks in elk huishouden vele liters water ongebruikt het riool in. Ook kost dit veel energie. De Hotto verwarmt het water waar het wordt gebruikt: het is direct beschikbaar en daarmee spaart u het milieu én uw portemonnee.

gemak

Altijd direct warm kokend water bij de hand. Dat is het dagelijks gemak van de Hotto. Van schoonmaken tot een kopje thee zetten, van kokkerellen tot snel even handen wassen: mensen staan er altijd weer versteld van hoe vaak ze even warm of heet water nodig hebben. Wie het gemak van de Hotto eenmaal heeft ervaren, wil nooit meer zonder!

eenvoudige installatie

De Hotto kokendwaterkraan wordt geleverd als complete set met kraan, boiler en alle installatiebenodigdheden. Alle aansluitingen op de kraan en de boiler zijn op slechts één manier aan te sluiten.

veiligheid

Dankzij de dubbele uitloop – eentje voor warm en koud water en een aparte voor kokend water – stroomt er nooit onverwacht nog een restje kokend water uit de kraan. Bovendien isoleert dit de kraan. Zo is de Hotto veilig voor uw handen en armen. Bovendien zit het kokend water met de Hotto zit het hele water op een veilige plaats: in de thermisch beveiligde boiler, achter  een kindveilige bedieningsknop. Geen waterkokers met losse snoeren of gloeiend hete ketels op het vuur. Zo is het huis veiliger voor spelende kinderen.