ABsalestrade logo

Winkelwagen

Hotto, de betaalbare kokend water kraan

Snel even een kop thee, altijd een glas koud water, direct kokend water beschikbaar voor de aardappels en snel warm water voor het afwassen: met de Hotto kokend waterkraan heb je op elk moment direct koel, warm en kokend water! Nooit meer wachten tot het water eindelijk kookt! Geniet van het gemak.
De kokend water kraan van Hotto

HOTTO

Dé kokend water kraan die makkelijk te installeren is

De Hotto kokend water kraan is eenvoudig te installeren. Wij leveren complete sets met alle benodigde onderdelen en installatiematerialen. Het pakket bestaat uit:

De kraan past precies in de opening van de oude kraan, dit maakt het boren van nieuwe gaten overbodig. De elektrische aansluiting is volledig plug-and-play! Kom je er toch niet uit? Bekijk dan de Hotto installatievideo op YouTube of maak gebruik van onze installatieservice!

HOTTO

Gas besparen met de Hotto kraan

Het verbruiken van minder gas is goed voor de volgende generaties en kan jou flink wat geld besparen!

Een Cv-ketel hangt vaak niet direct naast de keukenkraan. Warm water moet daardoor vaak eerst nog een lange weg van de ketel naar de kraan afleggen. Hierdoor verliest het water een deel van de warmte. Waardoor het altijd een tijdje duurt voordat het water op temperatuur is.

Met de Hotto warmwaterkraan verwarm je water rechtstreeks uit je keukenkastje. Daarnaast pak je ook niet snel meer water dan nodig. Hierdoor bespaar je zowel op water- als energiekosten. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens voor het milieu. Met een druk op de knop kun je de boiler uitschakelen of zelfs instellen op een lagere maximumtemperatuur. Ideaal voor als je op vakantie gaat of een tijdje geen gebruik wil maken van de maximumtemperatuur.
Boiler van de kokend water kraan

Voordelen van de Hotto kraan

De Hotto kokend water kranen zijn veilig voor kinderen, gebruiksvriendelijk, betaalbaar, energiezuinig en eenvoudig te installeren.

Ervaar het gemak van de Hotto kraan

Altijd makkelijk en snel toegang tot warm, koken en gekoeld water. Dat biedt veel gemak. Probeer en ervaar het zelf: je zult versteld staan hoe vaak je dagelijks warm of gekookt water nodig hebt. Hoe fijn is het dat dit dan ook altijd direct voorhanden is.

De energiezuinige kokend waterkraan

De Hotto kokend waterkraan is verbazingwekkend energiezuinig. Zo wordt het water alleen verwarmd op de plek en het moment dat het gebruikt wordt. Ook is de Hotto kraan voorzien van een eenvoudige bediening voor het aan- en uitzetten en het instellen van een lagere temperatuur.

De Hotto kraan is veilig voor kinderen en dagelijks gebruik

De Hotto kraan is voorzien van een dubbele uitloop, een voor het kokende water en een voor warm en koud water. Zo wordt voorkomen dat er per ongeluk kokend water uit de kraan komt. En dankzij de goed geïsoleerde uitloop is de Hotto koken waterkraan nooit te heet aan de buitenzijde, zelfs niet tijdens het tappen van kokend water! Het water is altijd op een veilige plaats: in de thermisch beveiligde boiler, achter een kindveilige bedieningsknop.

HOTTO

Boiler van de kokend water kraan

De Hotto-boiler is een energiezuinig, veilig en zeer compact apparaat. Dankzij het kleine formaat van de boiler is deze eenvoudig te plaatsen in bijna elk keukenkastje en blijft er nog voldoende opbergruimte over. De boiler is uitstekend geïsoleerd zodat deze aan de buitenkant nooit te heet zal worden.

De Hoto-boiler levert tot 6 liter kokend water per keer. Daarbij is de boiler goed uitgerust voor het leveren van grote hoeveelheden wam water. Hou er wel rekening mee dat de hoeveelheid warm water dat direct beschikbaar is, afhankelijk is van de gevraagde watertemperatuur.
De kokend water kraan van Hotto is veilig voor iedereen