Hotto, de betaalbare kokendwaterkraan

Voor een kopje thee, een heerlijk koel glas water, het koken van een maaltijd of het ontsmetten van een babyfles: met de Hotto kokend water kraan hebt u in de keuken altijd direct warm, kokend en gekoeld water voorhanden. Geniet van het gemak, u werkt veel sneller en efficiënter in uw keuken, wat u ook wilt doen. U hoeft nooit meer te wachten tot het water eindelijk kookt

Hotto, de betaalbare kookkraan

Hotto is de betaalbare kokendwaterkraan. U krijgt gegarandeerde topkwaliteit en een zeer fraai design, maar dan veel goedkoper. Overtuig uzelf en vergelijk de prijzen van de Hotto gerust met die van andere kookkranen. En dan zult u zien: Hotto maakt kokendwaterkranen betaalbaar. De Hotto is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en de kleuren chroom, rvs en zwart.

Nooit meer wachten tot het water eindelijk kookt

Eenvoudig te installeren heetwaterkraan

U kunt uw Hotto heetwaterkraan eenvoudig zelf installeren. Wij leveren complete sets met alle benodigde onderdelen en installatiematerialen: de kraan, de boiler, alle benodigde aansluitaccessoires en een duidelijke installatiehandleiding. Alle aansluitingen zijn slechts op één manier te installeren. De kraan past in de opening van uw oude kraan, gaten boren is dus niet nodig. En de elektrische aansluiting? Die is plug-and-play. En komt u er niet helemaal uit, bekijk dan de Hotto installatievideo op YouTube of maak gebruik van onze installatieservice.

De voordelen van de Hotto kokendwaterkraan

gemak

U hebt altijd kokend water bij de hand. Dat biedt heel veel gemak. Probeer het en ervaar het zelf: u zult versteld staan hoe vaak u dagelijks even warm of heet water nodig hebt. En hoe fijn het is dat dit altijd direct voorhanden is

hygiënisch & comfortabel

Direct heet of kokend water uit de kraan biedt hygiëne. Desinfecteren, reinigen of afwassen: het water is altijd direct op de gewenste temperatuur. Zo kunt u direct doen wat u wilt en weet u zeker dat het goed gebeurt!

energiezuinig

De Hotto is verrassend energiezuinig. Zo wordt het water verwarmd op de plek waar het wordt gebruikt. Dat is een mooie energiebesparing. En dat is niet alleen goed voor het milieu, dat is ook goed voor uw eigen portemonnee. De Hotto is bovendien voorzien voor een eenvoudige bediening voor aan en uit of een lagere temperatuur. Zo bespaart u nog eens extra op uw verbruik.

bespaart ruimte en tijd

Direct gekoeld, warm én kokend water uit één en dezelfde kraan: dat biedt gemak en bespaart u veel tijd. U hoeft nooit meer te wachten tot het water eindelijk kookt. En bovendien: weg met de waterkoker. Dat biedt u mooie extra ruimte op uw aanrecht.

veiligheid voor kinderen

Een kan of pan met heet water is altijd een risico voor mensen. Zeker met kleine kinderen in de buurt zijn bijvoorbeeld waterkokers met loshangende snoeren of fluitketels op het fornuis altijd een risico. Met de Hotto zit het hele water op een veilige plaats: in de thermisch beveiligde boiler, achter  een kindveilige bedieningsknop.

veiligheid tijdens dagelijks gebruik

De Hotto is voorzien van een dubbele uitloop, eentje voor kokend en eentje voor warm en koud water. Zo wordt voorkomen dat u uw handen verbrandt als u ze even wilt wassen op het moment dat u net kokend water hebt getapt. En dankzij de geïsoleerde uitloop is de Hotto nooit gloeiend heet aan de buitenzijde, zelfs niet tijdens of direct na het tappen van kokend water.