Ondersteuning

Support, advies & ondersteuning bij all electric wonen:
Zowel zakelijke als particuliere klanten die producten van Clage, Hotto & Zip bij ons betrekken,
kunnen bij ons terecht voor support, advies & ondersteuning.

Support & ondersteuning

Hebt u vragen, opmerkingen, klachten of een storing? Neem dan contact op met onze afdeling support. De ondersteuning wordt geboden door onze eigen medewerkers, die dagelijks werken met onze producten en diensten. Zij hebben kennis van zaken, ze weten waarover ze praten. Onze supportafdeling is bereikbaar. En kunnen wij u een keer niet direct te woord staan, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Klachtafhandeling

Voor klanten die een klacht hebben, maken wij gebruik van een klachtafhandelingssysteem die een spoedige en gedegen klachtafhandeling borgt. U kunt uw klachten zowel telefonisch als per e-mail bij ons kenbaar maken.

Advies

Wilt u all electric gaan wonen of weten welke mogelijkheden er voor een specifieke situatie bestaan, voor uzelf of uw klanten? Neem contact op, wij staan u graag bij met gedegen advisering. Zo kunt u altijd bewust en weloverwogen kiezen voor de beste oplossing.

Het laatste nieuws

Elektrische doorstromers perfect voor aardgasvrij wonen!

Elektrische doorstromers perfect voor aardgasvrij wonen! Tijdens het Webinar Warmtetransitievisies en Expeditie Aardgasvrije wijken op het platform Duurzaamgebouwd.nl heeft Aarjen de Boer van AB Sales Trade zijn verhaal gedaan over de voordelen van elektrische doorstromers ten opzichte van traditionele cv-installaties en ook van andere gasvrije oplossingen. In dit blogartikel geven we een sneakpeak van deze…

Lees meer

Duurzame en betaalbare woningen met de CLAGE doorstromers

Duurzame en betaalbare woningen met de CLAGE doorstromers Een betaalbare, duurzame woning met een energierekening van een paar tientjes. Ze zijn zeldzaam, maar bestaan. Nederland zit in een transitiefase om gasvrij te wonen. Jorritsma Bouw uit Bolsward had de ambitie om deze duurzame en gasvrije woningen te bouwen, maar zonder kostbare en ruimtevretende alternatieven, zoals…

Lees meer