Gasloos Wonen

Elektrisch verwarmd tapwater

Wilt u wonen zonder gas? Ziet u het wel zitten om de gasaansluiting de deur uit te doen? Met bijvoorbeeld lage-temperatuurverwarming zoals vloerverwarming komt u een heel eind. Maar wat doet u met uw warm tapwater? Immers, veel systemen voor lage-temperatuurverwarming leveren onvoldoende warmte voor warm of heet kraanwater. Denk dan eens aan lokale, elektrische warmwatervoorzieningen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de oplossing in huis. U krijgt van ons al het advies en de ondersteuning die u wenst.

Wij helpen Nederland van het gas af

All electric en decentraal

Decentraal is ideaal. Met lokale warm- of heetwatervoorziening in elke ruimte waar u dit gebruikt, voorkomt u verspilling van energie en water. Met onze doorstroomverwarmers maakt u ter plekke precies zo veel warm water als u nodig hebt. Dus weg met energieverspilling! En wilt u graag altijd direct beschikken over kokend, gekoeld of bruisend water? Ook dat kan met de full electric decentrale systemen van AB Sales Trade.

Weg met energieverspilling!

Clage

Elektrische doorstromers voor warm tapwater op elke gewenste locatie. CLAGE elektrische doorstromers zijn dé oplossing voor warm water in elke keuken en badkamer.

Hotto

Hotto combineert stijlvol design en topkwaliteit in kokendwaterkranen. Hotto, de betaalbare kokend water kraan: uitstekende kwaliteit in kookkranen voor een zeer scherpe prijs.

Zip HydroTap

Met de Zip Hydrotap hebt u altijd direct koel, bruisend en kokend water voorhanden, bij uitstek geschikt voor zakelijke gebruikers en luxe privé keukens.

Het laatste nieuws

Elektrische doorstromers perfect voor aardgasvrij wonen!

Elektrische doorstromers perfect voor aardgasvrij wonen! Tijdens het Webinar Warmtetransitievisies en Expeditie Aardgasvrije wijken op het platform Duurzaamgebouwd.nl heeft Aarjen de Boer van AB Sales Trade zijn verhaal gedaan over de voordelen van elektrische doorstromers ten opzichte van traditionele cv-installaties en ook van andere gasvrije oplossingen. In dit blogartikel geven we een sneakpeak van deze…

Lees meer

Duurzame en betaalbare woningen met de CLAGE doorstromers

Duurzame en betaalbare woningen met de CLAGE doorstromers Een betaalbare, duurzame woning met een energierekening van een paar tientjes. Ze zijn zeldzaam, maar bestaan. Nederland zit in een transitiefase om gasvrij te wonen. Jorritsma Bouw uit Bolsward had de ambitie om deze duurzame en gasvrije woningen te bouwen, maar zonder kostbare en ruimtevretende alternatieven, zoals…

Lees meer