Gasloos Wonen

Elektrisch verwarmd tapwater

Wilt u wonen zonder gas? Ziet u het wel zitten om de gasaansluiting de deur uit te doen? Met bijvoorbeeld lage-temperatuurverwarming zoals vloerverwarming komt u een heel eind. Maar wat doet u met uw warm tapwater? Immers, veel systemen voor lage-temperatuurverwarming leveren onvoldoende warmte voor warm of heet kraanwater. Denk dan eens aan lokale, elektrische warmwatervoorzieningen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de oplossing in huis. U krijgt van ons al het advies en de ondersteuning die u wenst.

Wij helpen Nederland van het gas af

All electric en decentraal

Decentraal is ideaal. Met lokale warm- of heetwatervoorziening in elke ruimte waar u dit gebruikt, voorkomt u verspilling van energie en water. Met onze doorstroomverwarmers maakt u ter plekke precies zo veel warm water als u nodig hebt. Dus weg met energieverspilling! En wilt u graag altijd direct beschikken over kokend, gekoeld of bruisend water? Ook dat kan met de full electric decentrale systemen van AB Sales Trade.

Weg met energieverspilling!

Clage

Elektrische doorstromers voor warm tapwater op elke gewenste locatie. CLAGE elektrische doorstromers zijn dé oplossing voor warm water in elke keuken en badkamer.

Hotto

Hotto combineert stijlvol design en topkwaliteit in kokendwaterkranen. Hotto, de betaalbare kokend water kraan: uitstekende kwaliteit in kookkranen voor een zeer scherpe prijs.

Zip HydroTap

Met de Zip Hydrotap hebt u altijd direct koel, bruisend en kokend water voorhanden, bij uitstek geschikt voor zakelijke gebruikers en luxe privé keukens.

Het laatste nieuws

Expositie in de duurzaamheidswinkel

WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland. In de showrooms in Rotterdam en Kerkrade worden allerlei oplossingen getoond op het gebied van duurzaam wonen.   Wij presenteren duurzame oplossingen! AB Sales Trade staat al in de showroom in Rotterdam, maar staat sinds deze week ook in Kerkrade! Wij willen hier graag vertellen welke oplossingen er zijn…

Lees meer

De nieuwe werkelijkheid

Hoe gaat AB Sales & Trade om met de Coronacrisis? Ook voor ons zijn het onzekere tijden en moeten we afwachten wat de toekomst brengt. Toch willen we niet stilzitten en zoveel mogelijk de voor u gebruikelijke hoge service bieden. Wij werken momenteel met twee personen op kantoor. We gaan voorlopig zo min mogelijk op…

Lees meer

Gasvrij wonen – Moet uw meterkast aangepast worden?

Klaar voor de toekomst

Na deze aanpassingen aan de meterkast kunt u met uw woning van het gas af. U kunt gebruik maken van nieuwe elektrische systemen en slimmere regelinstallaties. Wilt u meer weten over gelijksoortige ontwikkelingen of wilt u een advies dat past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan rustig contact op met een van de adviseurs van AB Sales & Trade.

Lees meer