Van het gas af? Word verkooppartner van AB Sales Trade

Heb jij te maken met klanten die van het gas af willen of willen besparen op energieverbruik? Of wil je als installatiebedrijf, groothandel, vastgoedontwikkelaar, VVE, scheepsbouwer of adviesbureau jouw klanten bijstaan met technische oplossingen voor gasvrij wonen of werken? Word verkooppartner van AB Sales.

Waarom kies je voor AB Sales?

AB Sales is specialist in full-electric oplossingen voor alle vormen van vastgoed: bestaande bouw, nieuwbouw en scheepvaart. Onze specialiteit is het bieden van oplossingen voor warm, heet, koel en bruisend tapwater. Daarnaast kun je bij ons terecht voor elektrische verwarming in de vorm van infrarood panelen.

Ook voor deeloplossingen

Ook kun je bij ons terecht voor deeloplossingen, bijvoorbeeld in combinatie met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels en -ketels. Wij werken nauw samen met diverse specialisten uit ons eigen netwerk. Daarnaast zijn wij flexibel en coöperatief in de samenwerking met derde partijen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Maak je als verkooppartner deel uit van ons netwerk, dan krijg je van ons alle ondersteuning die je nodig hebt in de vorm van technische support, marketing en sales. Zo stellen wij demotoestellen beschikbaar waarmee je de technische mogelijkheden kunt demonstreren aan jouw klanten.

Het laatste nieuws

Elektrische doorstromers perfect voor aardgasvrij wonen!

Elektrische doorstromers perfect voor aardgasvrij wonen! Tijdens het Webinar Warmtetransitievisies en Expeditie Aardgasvrije wijken op het platform Duurzaamgebouwd.nl heeft Aarjen de Boer van AB Sales Trade zijn verhaal gedaan over de voordelen van elektrische doorstromers ten opzichte van traditionele cv-installaties en ook van andere gasvrije oplossingen. In dit blogartikel geven we een sneakpeak van deze…

Lees meer

Duurzame en betaalbare woningen met de CLAGE doorstromers

Duurzame en betaalbare woningen met de CLAGE doorstromers Een betaalbare, duurzame woning met een energierekening van een paar tientjes. Ze zijn zeldzaam, maar bestaan. Nederland zit in een transitiefase om gasvrij te wonen. Jorritsma Bouw uit Bolsward had de ambitie om deze duurzame en gasvrije woningen te bouwen, maar zonder kostbare en ruimtevretende alternatieven, zoals…

Lees meer