Van het gas af? Word verkooppartner van AB Sales Trade

Heb jij te maken met klanten die van het gas af willen of willen besparen op energieverbruik? Of wil je als installatiebedrijf, groothandel, vastgoedontwikkelaar, VVE, scheepsbouwer of adviesbureau jouw klanten bijstaan met technische oplossingen voor gasvrij wonen of werken? Word verkooppartner van AB Sales.

Waarom kies je voor AB Sales?

AB Sales is specialist in full-electric oplossingen voor alle vormen van vastgoed: bestaande bouw, nieuwbouw en scheepvaart. Onze specialiteit is het bieden van oplossingen voor warm, heet, koel en bruisend tapwater. Daarnaast kun je bij ons terecht voor elektrische verwarming in de vorm van infrarood panelen.

Ook voor deeloplossingen

Ook kun je bij ons terecht voor deeloplossingen, bijvoorbeeld in combinatie met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels en -ketels. Wij werken nauw samen met diverse specialisten uit ons eigen netwerk. Daarnaast zijn wij flexibel en coöperatief in de samenwerking met derde partijen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Maak je als verkooppartner deel uit van ons netwerk, dan krijg je van ons alle ondersteuning die je nodig hebt in de vorm van technische support, marketing en sales. Zo stellen wij demotoestellen beschikbaar waarmee je de technische mogelijkheden kunt demonstreren aan jouw klanten.

Het laatste nieuws

Expositie in de duurzaamheidswinkel

WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland. In de showrooms in Rotterdam en Kerkrade worden allerlei oplossingen getoond op het gebied van duurzaam wonen.   Wij presenteren duurzame oplossingen! AB Sales Trade staat al in de showroom in Rotterdam, maar staat sinds deze week ook in Kerkrade! Wij willen hier graag vertellen welke oplossingen er zijn…

Lees meer

De nieuwe werkelijkheid

Hoe gaat AB Sales & Trade om met de Coronacrisis? Ook voor ons zijn het onzekere tijden en moeten we afwachten wat de toekomst brengt. Toch willen we niet stilzitten en zoveel mogelijk de voor u gebruikelijke hoge service bieden. Wij werken momenteel met twee personen op kantoor. We gaan voorlopig zo min mogelijk op…

Lees meer

Gasvrij wonen – Moet uw meterkast aangepast worden?

Klaar voor de toekomst

Na deze aanpassingen aan de meterkast kunt u met uw woning van het gas af. U kunt gebruik maken van nieuwe elektrische systemen en slimmere regelinstallaties. Wilt u meer weten over gelijksoortige ontwikkelingen of wilt u een advies dat past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan rustig contact op met een van de adviseurs van AB Sales & Trade.

Lees meer