Energiezuinig elektrisch warm water

AB Sales Trade is dé specialist in warm tapwater op elke gewenste locatie. Als groothandel en importeur bieden wij energiezuinige elektrische alternatieven voor gas gestuurde apparaten voor warm, koel en kokend tapwater.

Gasvrij wonen en werken

Onze productenlijn elektrische doorstromer, boilers en heet watervoorzieningen is toepasbaar voor zowel compleet huishoudelijk gebruik als voor grootverbruikers, bijvoorbeeld in de horeca, hospitality en zorg. In combinatie met gasvrije verwarmingsmogelijkheden – zoals de door ons leverbare infraroodpanelen – bieden wij betaalbare, energiezuinig oplossingen voor gasvrij wonen en werken.

Onze visie

AB Sales Trade wil, in de overtuiging dat we anders en beter met de wereld moeten omgaan, dé specialist en het onderscheidende aanspreekpunt zijn voor de handel in duurzame, elektrische toestellen die voor warm water zorgen, zonder dat daar gas voor nodig is.

Onze missie

AB Sales Trade staat, met een eerlijk en oplossingsgericht advies, voor de levering van duurzame, innovatieve en elektrische producten voor warm tapwater op alle locaties in woningen, overige gebouwen en elke andere gewenste locatie.

Clage

Elektrische doorstromers voor warm tapwater op elke gewenste locatie. CLAGE elektrische doorstromers zijn dé oplossing voor warm water in elke keuken en badkamer.

Hotto

Hotto combineert stijlvol design en topkwaliteit in kokendwaterkranen. Hotto, de betaalbare kokend water kraan: uitstekende kwaliteit in kookkranen voor een zeer scherpe prijs.

Zip HydroTap

Met de Zip Hydrotap hebt u altijd direct koel, bruisend en kokend water voorhanden, bij uitstek geschikt voor zakelijke gebruikers en luxe privé keukens.

AB Sales Trade, uw businesspartner

AB Sales Trade, uw businesspartner

Zoekt u oplossingen voor energiezuinige of gasloze warmwaterverwarming voor uw bedrijf of uw zakelijke en particuliere klanten. Met de productlijnen van Clage, Zip en Hotto bieden wij voor elke situatie en elk soort gebruik een oplossing. Als businesspartner voor onder meer de groothandel, bouwmarkten, projectontwikkelaars, architecten, aannemers, installateurs, adviesbureaus, VVE’s en de scheepvaart onderscheiden wij ons met

 • gedegen productkennis
 • technische knowhow
 • creatieve oplossingen
 • oplossingsgerichte adviezen
 • persoonlijke aandacht
 • uitstekende aftersales
 • bereikbaarheid
 • flexibiliteit
 • een duurzame mindset
 • kwalitatief hoogwaardige producten
 • op partnership geselecteerde leveranciers

Het laatste nieuws

Expositie in de duurzaamheidswinkel

WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland. In de showrooms in Rotterdam en Kerkrade worden allerlei oplossingen getoond op het gebied van duurzaam wonen.   Wij presenteren duurzame oplossingen! AB Sales Trade staat al in de showroom in Rotterdam, maar staat sinds deze week ook in Kerkrade! Wij willen hier graag vertellen welke oplossingen er zijn…

Lees meer

De nieuwe werkelijkheid

Hoe gaat AB Sales & Trade om met de Coronacrisis? Ook voor ons zijn het onzekere tijden en moeten we afwachten wat de toekomst brengt. Toch willen we niet stilzitten en zoveel mogelijk de voor u gebruikelijke hoge service bieden. Wij werken momenteel met twee personen op kantoor. We gaan voorlopig zo min mogelijk op…

Lees meer

Gasvrij wonen – Moet uw meterkast aangepast worden?

Klaar voor de toekomst

Na deze aanpassingen aan de meterkast kunt u met uw woning van het gas af. U kunt gebruik maken van nieuwe elektrische systemen en slimmere regelinstallaties. Wilt u meer weten over gelijksoortige ontwikkelingen of wilt u een advies dat past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan rustig contact op met een van de adviseurs van AB Sales & Trade.

Lees meer