Zip HydroTap, de 3-in-1 kokend water kraan

De Zip HydroTap is de innovatieve oplossing voor de snelle en comfortabele drinkwatervoorziening voor zakelijke gebruikers en luxe privé-keukens. U hebt altijd direct kokend, gekoeld en koolzuurhoudend water bij de hand.

De Zip 3-in-1-kraan, voordeliger alternatief voor flessen, waterkokers en waterkoelers

De Zip HydroTap is het voordelige alternatief voor plat en koolzuurhoudend water in flessen, waterkokers en waterkoelers. Al vanaf een verrassend laag waterverbruik zijn de totale kosten – inclusief aanschaf, verbruik en onderhoud – van de Zip HydroTap aantoonbaar voordeliger dan vele andere systemen. Binnen enkele jaren hebt u uw investering terugverdiend. En dan tellen we de besparing op personeelskosten en onnodig energieverbruik door onnodig verwarmde of gekoelde hoeveelheden water nog niet eens mee.

Zuiver, lekker en kalkarm dankzij tweetraps filter

Alle Zip HydroTap modellen zijn uitgerust met een actief tweetraps koolstoffilter. Dit filter zuivert het water van schadelijke stoffen, vermindert de hoeveelheid kalk in het water en verbetert de smaak van het drinkwater. Ook bij gebruik in bijvoorbeeld thee, koffie en soepen proef je de fijnere, intensere smaak. Voor zeer hard water is er de mogelijkheid van een extra kalkfilter.