Zip HydroTap: kokend, koel en bruisend water direct uit één kraan

Met de Zip HydroTap 3-in-1 kraan tap je altijd direct kokend, gekoeld en bruisend drinkwater. Deze snelle en comfortabele drinkwatervoorziening is uitgerust met een kokend water boiler, waterkoeler en installatie voor het maken van bruisend koolzuurhoudend water.

De voordelen van Zip HydroTap

✔ eenvoudig te bedienen

✔ altijd direct kokend water beschikbaar

✔ lage kosten van gekoeld en bruisend water

✔ altijd precies de juiste hoeveelheid, dus besparing op onnodig energieverbruik

✔ gemak, alle soorten drinkwater direct op één punt beschikbaar

✔ filter voor gezuiverd en ontkalkt water met een heerlijke smaak,

✔ tijdgestuurde kanvulling

✔ fraai vormgegeven, een sieraad in elke keuken

✔ bespaart veel ruimte in de koeling

✔ niet meer slepen met flessen of vaten

✔ stand alone is mogelijk

Zip HydroTap voor zakelijk gebruik

De Zip HydroTap is de perfecte oplossing voor grootverbruikers van gekoeld en heet drinkwater. Denk hierbij aan horeca, hospitality, bedrijven en zorginstellingen. Wachten op kokend water hoeft niet meer. Hebt u een keuken, dan gaan alle processen van koken en reinigen aanzienlijk sneller. Ook hoeven medewerkers geen tijd meer te besteden aan het kopen, opslaan, koelen en verzorgen van de waterflessen. Zij kunnen hun werktijd hierdoor efficiënter besteden.

Zip HydroTap voor thuisgebruik

Ook wordt de Zip HydroTap gekoeld, bruisend en kokend water kraan veelvuldig toegepast in luxe privé keukens. De zeer fraai vormgegeven Zip HydroTap is een sieraad in uw keuken. U serveert zeer snel warme, koele en koolzuurhoudende dranken, waardoor u sneller meer tijd en aandacht aan uw gasten kunt schenken.