ABsalestrade logo

Winkelwagen

Zip HydroTap: 3-in-1 kraan

Met de Zip HydroTap 3-in-1 kraan tap je altijd direct kokend, gekoeld en bruisend drinkwater. Deze snelle en comfortabele drinkwatervoorziening is uitgerust met een kokend water boiler, waterkoeler en installatie voor het maken van bruisend water.
Zip hydrotap 3 waterkranen

ZIP

3-in-1-kraan die water filtert

Alle Zip HydroTap modellen zijn uitgerust met een actief tweetraps koolstoffilter. Dit filter zuivert het water van schadelijke stoffen, vermindert de hoeveelheid kalk in het water en verbetert de smaak van het drinkwater. Ook als je water tapt voor thee, koffie en soep proef je de fijnere en intensere smaak van het water.

ZIP

Zip HydroTap voor zakelijk gebruik

De Zip HydroTap is de perfecte oplossing voor grootverbruikers van gekoeld en kokend water. Denk hierbij aan horeca, kantoren en zorginstellingen. Wachten op kokend water hoeft niet meer! De Zip 3-in-1 kraan zorgt ervoor dat alle processen in de keuken sneller gaan. Daarnaast kun je besparen op het kopen, opslaan en koelen van waterflessen.
De Zip hydrotap 3-in-1-kraan

Zip HydroTap voor thuisgebruik

De Zip HydroTap kan goed toegepast worden in privékeukens. De kranen van Zip zijn mooi en strak vormgegeven en passen in de stijl van iedere keuken.

De voordelen van de Zip 3-in-1 kraan

Eenvoudig
te bedienen

Stand alone
mogelijk

Altijd alle soorten drinkwater direct op één punt beschikbaar

Filter voor gezuiverd en ontkalkt water