ABsalestrade logo

Winkelwagen

Wij gaan voor gasvrij wonen en werken!

Wij van AB Sales & Trade zijn dé specialist in energiezuinige elektrische verwarming van ruimtes en water. Als groothandel en importeur bieden wij energiezuinige elektrische alternatieven om gasvrij wonen en werken te realiseren.

Over AB Sales & Trade

Onze missie is gasvrij wonen

Wij zijn ervan overtuigd dat we anders en beter met onze wereld om moeten gaan. Door over te gaan op duurzame verwarmingsmethoden, willen we hieraan een bijdrage leveren. Onze productenlijn bestaat uit elektrische doorstromers, kokend water kranen en wtw-systemen voor huishoudelijk gebruik en grootverbruikers. In combinatie met gasvrije verwarmingsmogelijkheden, infrarood panelen, bieden wij betaalbare, energiezuinige oplossingen voor gasvrij wonen en werken.

Gasvrij wonen

Over AB Sales & Trade

Verwarmen zonder gas, hoe?

Volgens de traditionele manier van verwarmen, wordt een cv-ketel gebruikt om ruimtes en tapwater te verwarmen. Dit kan anders! Wij noemen het decentraal verwarmen. Door het verwarmen van ruimtes en het verwarmen van water van elkaar te scheiden. Voor het elektrisch verwarmen van ruimtes zijn verschillende bekende oplossingen, zoals vloerverwarming. Maar voor het elektrisch verwarmen van water, worden nog vaak energie-slurpende oplossingen ingezet.

Wij hebben dé energiezuinige oplossing voor water elektrisch verwarmen: de elektrische doorstromer. Niet alleen voor water in de keuken, maar ook in de douche en zelfs voor het vullen van het bad! In combinatie met ons wtw-systeem de meeste energiezuinige manier van water verwarmen! Ook hebben wij kokend water kranen en 3-in-1 kranen in ons assortiment.

Clage doorstroomboilers
Op zoek naar een oplossing voor het elektrisch verwarmen van ruimtes? Onze infrarood panelen bieden dé oplossing!

Over AB Sales & Trade

Elektrisch verwarmen: zakelijk en particulier

Wij zijn er voor de particulier die op zoek is naar energiezuinige verwarmingsmethoden en voor bedrijven en instellingen die willen besparen en verduurzamen.

AB Sales & Trade, uw businesspartner

Ben je op zoek naar een energiezuinige of gasloze verwarmingsmethode? Met de productlijnen van CLAGE en Zip bieden wij voor iedere situatie een oplossing.
Wij onderscheiden ons met: