ABsalestrade logo

Winkelwagen

3-in-1-kranen: De innovatieve oplossing voor uw keuken

Wanneer je op zoek bent naar een moderne en praktische oplossing voor jouw keuken, zijn 3-in-1-kranen de perfecte keuze. Niet alleen voorzien deze kranen je van koud en warm water, maar ze leveren ook direct kokend water. Merken zoals de Hotto kraan en de ZIP Hydrotap zijn vooraanstaand in de wereld van 3-in-1-kranen en bieden een scala aan functies die jouw leven makkelijker maken.

De kokend water kraan van Hotto

Hotto

Hotto kraan: Veelzijdigheid en kwaliteit in één

De Hotto kraan is een vooraanstaand merk in de wereld van 3-in-1-kranen. Deze kokend waterkraan levert direct kokend water, waardoor je geen tijd meer hoeft te verspillen aan het koken van water. Maar dat is niet het enige voordeel. Deze kraan is ontworpen met een focus op veiligheid, voorzien van kindveilige druk- en draaiknoppen en een geïsoleerde uitloop om brandwonden te voorkomen.

De Hotto kokend waterkraan is eenvoudig te installeren. Wij leveren complete sets met alle benodigde onderdelen en installatiematerialen.

ZIP

ZIP Hydrotap: De volgende stap in keukeninnovatie

De ZIP Hydrotap gaat nog een stap verder. Naast het leveren van koud, warm en kokend water, kan deze 3-in-1-kraan ook bruisend water leveren. Dat maakt de ZIP Hydrotap de ideale keuze voor de bruisend waterkraan in jouw keuken. Met deze innovatieve kraan heb je altijd fris, gefilterd, bruisend water bij de hand – perfect voor het snel maken van een verfrissend drankje.

De Zip hydrotap 3-in-1-kraan

3-in-1-kranen

3-in-1-kranen voor zakelijk gebruik

Voor grootverbruikers van gekoeld en kokend water, zoals horecaondernemingen, kantoorgebouwen en zorginstellingen, vormt de Zip HydroTap de ideale oplossing. Geen onnodig tijdverlies meer door te wachten op kokend water! Dankzij deze geavanceerde 3-in-1-kraan verlopen alle processen in de keuken sneller en efficiënter.

De Zip HydroTap biedt onmiddellijk kokend water aan, wat zorgt voor tijdwinst bij het bereiden van maaltijden en warme dranken. Ideaal voor hoge volumes in de horeca en andere grootverbruikers. Bovendien levert deze kraan op aanvraag ook gekoeld water, wat ideaal is voor het serveren van verfrissende dranken in een zakelijke omgeving of voor patiënten in zorginstellingen.

Voordelen ZIP Hydrotap voor jouw bedrijf

Bijkomend voordeel van de Zip HydroTap is de kosten- en ruimtebesparing op lange termijn. Het continu kopen, opslaan en koelen van waterflessen behoort tot het verleden. Dit leidt tot een vermindering van operationele kosten en een efficiënter gebruik van de beschikbare opslagruimte. Bovendien draagt het bij aan duurzaamheid door het verminderen van plastic afval.

 

Zip hydrotap 3 waterkranen

Waarom kiezen voor 3-in-1-kranen?

3-in-1-kranen zoals de Hotto kraan en de ZIP Hydrotap bieden een aantal voordelen die verder gaan dan het leveren van kokend en bruisend water. Ze helpen ruimte te besparen op het aanrecht, zorgen voor minder water- en energieverspilling en bieden je het gemak van direct toegang tot verschillende watertemperaturen en -types. Of je nu snel pasta wilt koken, een kop thee wilt zetten of gewoon een glas verfrissend bruisend water wilt, deze kranen hebben je gedekt.

Eindelijk, met merken als Hotto en ZIP Hydrotap, kun je er zeker van zijn dat je investeert in kwaliteit, duurzaamheid en innovatief ontwerp. Kies vandaag nog voor een 3-in-1-kraan en ervaar het verschil in jouw keuken.

Ben je geïnteresseerd in het upgraden naar een 3-in-1-kraan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze selectie van Hotto kranen en ZIP Hydrotaps.

De voordelen van een 3-in-1 kraan

Eenvoudig
te bedienen

Stand alone
mogelijk

Altijd alle soorten drinkwater direct op één punt beschikbaar

Filter voor gezuiverd en ontkalkt water

FAQ

Veelgestelde vragen

Veiligheid is een topprioriteit voor ZIP en Hotto. Beide 3-in-1-kranen zijn ontworpen met verschillende veiligheidsfuncties, waaronder een speciaal ontworpen kinderveilige vergrendelingsfunctie en een geïsoleerde uitloop om brandwonden te voorkomen.

Hoewel de ZIP HydroTap bijzonder geschikt is voor grootverbruikers zoals horeca, kantoren en zorginstellingen, kan het ook een geweldige toevoeging zijn voor huishoudens die waarde hechten aan gemak en efficiëntie in de keuken.

Onderhoud van de Zip HydroTap is relatief eenvoudig. Het wordt aanbevolen om het filter regelmatig te vervangen om de kwaliteit van het water te behouden en om de kraan periodiek te reinigen volgens de instructies van de fabrikant.

Ja, zowel de ZIP HydroTap als de Hotto kraan is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. De kranen hebben een energiebesparende modus, die in werking treedt wanneer de kraan niet in gebruik is, om het energieverbruik te minimaliseren.