ABsalestrade logo

Winkelwagen

Van het gas af? Wordt verkooppartner van AB Sales & Trade

Heb jij klanten die graag van het gas af willen of willen besparen op hun energieverbruik? Of wil je als installatiebedrijf, groothandel, vastgoedontwikkelaar, VVE, scheepsbouwer of adviesbureau jouw klanten bijstaan met technische oplossingen voor gasvrij wonen of werken? Wordt verkooppartner van AB Sales & Trade!

Partner worden

Waarom kies je voor AB Sales & Trade?

AB Sales & Trade is specialist in full-electric oplossingen voor vastgoedvormen. Onze specialiteit is het bieden van oplossingen voor warm, kokend, koel en bruisend tapwater. Daarnaast kun je bij ons terecht voor elektrische verwarming in de vorm van infrarood panelen.
Waterkraan
Gasvrij wonen met de elektrische doorstromer

Elektrische doorstromers

De elektrische doorstromers van CLAGE zijn de energiezuinige oplossing voor warm tapwater in iedere ruimte! Een elektrische doorstromer is een klein elektrisch apparaat dat direct bij het tappunt wordt geïnstalleerd. Koud water dat door de doorstromer stroomt, wordt lokaal verwarmd.
De Zip hydrotap 3-in-1-kraan

Kokend water kranen

De 3-in-1 kranen van Zip zorgen voor gemak, efficiëntie en energiebesparing.
De kranen met bijbehorende boilers zijn compact, energiezuinig en te gebruiken door zowel particulieren als bedrijven.

Wtw systeem close-in shower

Close-in Shower

De Close-in Shower is hét warmteterugwinsysteem voor energie besparen. In combinatie met een elektrische doorstromer, zorgt de Close-in Shower voor minimaal energieverbruik bij het verwarmen van water. De perfecte oplossing in de douche.
Infrarood panelen

Infrarood panelen

Voor het elektrisch verwarmen van ruimtes, zijn infrarood panelen een uitstekende oplossing. Infrarood warmtepanelen zijn te gebruiken als bijverwarming of als hoofdverwarming.
Gasvrij wonen met de elektrische doorstromer

Partner worden

Wat hebben we te bieden?

Maak je als verkooppartner deel uit van ons netwerk, dan krijg je van ons alle ondersteuning die je nodig hebt in de vorm van technisch support, marketing en sales. Zo stellen wij de demotoestellen beschikbaar waarmee je de technische mogelijkheden kunt demonstreren aan jouw klanten.