ABsalestrade logo

Winkelwagen

Een 3-in-1 kraan als aanwinst voor jouw organisatie

Kokend water kraan
Een kokend water kraan kan je leven aanzienlijk vergemakkelijken. Je hoeft niet meer te wachten tot het water langzaam heet wordt en bespaart daarmee op je waterverbruik. Maar wist je dat de Zip HydroTap 3-in-1-kraan zich uitstekend leent voor gebruik in zakelijke ruimtes? Deze kraan is geschikt voor grootgebruikers van kokend water en levert daarnaast gekoeld en bruisend water in een ogenblik. De Zip HydroTap is uitgerust met een actief tweetraps koolstoffilter die verkalkt leidingwater een fijnere en aangenamere smaak geeft. De tijdbesparende mogelijkheden van een 3-in-1-kraan kunnen het werkproces aanzienlijk stroomlijnen. In deze blog leer je over de veelzijdige toepassingen van de Zip HydroTap en de voordelen die de kraan met zich meebrengt voor jouw organisatie.

Inhoudsopgave

Zip HydroTap

Bij veel kranen kan het soms lang duren voordat het water warm is. Om dit ongemak te overwinnen heb je tegenwoordig keuze uit een brede selectie aan 3-in-1-kranen. Een kraan die niet alleen je water kookt maar ook leidingwater kan omtoveren in gekoeld of bruisend water kan een enorme aanwinst zijn voor je huis of je bedrijf. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de Zip HydroTap 3-in-1 kraan van CLAGE, een kraan voor particulier of zakelijk gebruik die nog veel meer doet dan alleen water koken.

Waterbesparing

De traditionele manier om kokend water te krijgen is met behulp van een waterkoker. Waterkokers zijn echter inefficiënt als het aankomt op waterbesparing. De NOS en het RIVM meldden vorig jaar en begin dit jaar dat we verstandiger met onze drinkwatervoorziening moeten omgaan. Dankzij de Zip HydroTap hoef je alleen maar de hoeveelheid water te gebruiken die je het nodig hebt. De directe opwarming van het leidingwater zorgt ervoor dat de kraan alleen de noodzakelijke hoeveelheid water opwarmt. Zo kun je een stuk bewuster omgaan met je watergebruik.

Zakelijk gebruik

De Zip HydroTap is niet alleen geschikt voor de particuliere gebruiker maar werkt bijzonder goed in een zakelijke omgeving. Denk hierbij aan grote publieke instanties zoals zorg- of onderwijsinstellingen. Maar ook kantoren in het bedrijfsleven kunnen profiteren van de uitgebreide functies van deze 3-in-1 kraan. Omdat de 3-in-1-kraan bruisend water levert kan jouw organisatie flink besparen op onnodige wegwerpflesjes van plastic. Medewerkers kunnen voor bruisend water gewoon hun eigen fles onder de Zip HydroTap houden.

Tijdbesparing

De snelheid van een 3-in-1-kraan is waarom steeds meer organisaties kiezen voor de Zip Hydrotap. Water koken, koelen of bruisen kan een stuk efficiënter met de Zip HydroTap. De tijd die men op kantoor kwijt is aan het aanzetten van de waterkoker wordt met de 3-in-1-kraan aanzienlijk beperkt. Op deze manier kunnen kleine beetjes tijdwinst vooral in een grote organisatie veel extra productiviteit opleveren.

3-in-1 kraan voor in de horeca en recreatie

De sectoren die nog wel het meeste kunnen profiteren van de voordelen van de Zip HydroTap zijn de horeca en de recreatiebranche. Gasten en klanten stellen hun drankwensen graag af op het seizoen. Een 3-in-1-kraan kan in de winter en de zomer een tijdbesparende aanwinst zijn voor het serveren van allerlei soorten drankjes. Zo ben je minder tijd kwijt aan de voorbereiding en kun je nog meer klanten bedienen in dezelfde tijdspanne. Voor kroegen, restaurants maar ook campings en hotels kan een 3-in-1-kraan een nuttige aanbesteding zijn.

Filtert water

De Zip HydroTap 3 is uitgerust met een actief tweetraps koolstoffilter. Dit zorgt ervoor dat water een zuivere, aangename smaak krijgt en kalkresten worden tegengouden. Daarnaast biedt het filter bescherming tegen mogelijke bacteriën in het water. Ook ben je met een filterinstallatie beter beschermd tegen kalkaanslag die gemakkelijk kan optreden bij een huis-tuin-en-keukenkraan. Sommige pannen of borden reageren slecht op ongefilterd water. Gezuiverd water beperkt ook mogelijke aanslag en zorgt voor een langere levensduur van jouw pannen, servies of keukengerei.

Ook geïnteresseerd in een Zip HydroTap voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoeken

Recente berichten